BETALEN bestelling totaal incl. BTW: € 0,00
Geavanceerd zoeken

Ei 208W CO-melder 10-jaars lithium, met audiolink

ei-208w-koolmonoxide-co-melder.jpg
  • Nieuw
Beschikbaarheid: Op voorraad
Leverdatum bestelling: 2 dagen
Prijs/st.: € 55,00 55.00
Netto prijs: € 45,45
Prijs in andere webwinkels: € 75,00
quantity stuk(s)
Favoriete melder op uw wensenlijst

Beschrijving

Ei 208W CO-melder 10-jaars lithium, met audiolink. Ei heeft 2 types koolmonoxidemelders in het assortiment met 10 jaars lithium batterijen: type Ei 208W (zonder display) en Ei 208DW (met display). De lithium batterij garandeert een lange levensduur en hoeft tijdens levensduur van de melder (10 jaar) nooit vervangen te worden.

Geheugenfunctie Ei 208W
De geheugenfunctie van de koolmonoxidemelder geeft achteraf weer of er tijdens afwezigheid van de bewoner een koolmonoxide-alarm is geweest. Het koolmonoxideniveau wordt (afhankelijk van het type koolmonoxidemelder) aangegeven op de digitale display of door het snel of langzaam knipperen van de rode LED op de melder. De bewoner kan dan naar de oorzaak (laten) zoeken en maatregelen nemen om koolmonoxide(vergiftiging) in de toekomst te voorkomen.

Ei 208 W koppelen met rook- en hittemelders
Naast het koppelen van koolmonoxidemelders onderling, is het nu ook mogelijk om koolmonoxidemelders draadloos te koppelen aan rook- en hittemelders. Dit is het normaal niet aan te bevelen, aangezien alarmsituaties voor rook en koolmonoxide een volledig andere reactie vragen. Bij koolmonoxide moet gezorgd worden voor ventilatie; bij brand juist niet. Ei Electronics biedt met de nieuwe Ei 450 draadloze controle-unit de oplossing om op verantwoorde wijze koolmonoxidemelders te koppelen aan rook- en hittemelders. Duidelijk oplichtende brand- of koolmonoxide-symbolen geven aan welk alarm er is, zodat de bewoner weet welke maatregelen genomen moeten worden

Hoe herken ik koolmonoxide?
Koolmonoxide is te herkennen aan zowel lichamelijke klachten als kenmerken binnen het huis. In huis zijn de kenmerken (meer) condens op de binnenkant van de ramen, gele vlammen bij de verbrandingsapparatuur en een herhaaldelijke uitvallende waakvlam.
Lichamelijk herken je koolmonoxide aan hoofdpijn, vermoeidheid, misselijkheid en duizeligheid. Afhankelijk van de ‘parts per milion’ (PPM) waarde ervaart u verschillende klachten.

Ei koolmonoxidemelders
De koolmonoxidemelders van Ei, met een hoogwaardige elektro-chemische sensor, meten iedere 50 seconden het CO-niveau en zorgen voor een directe melding als dit niveau te hoog wordt.
Alle koolmonoxidemelders van Ei hebben CE markering en voldoen aan de hoogste kwaliteits-eisen volgens de Britse en Europese norm BS EN 50291: 2001 of BS EN 50291:2010.

Productdetails Ei 208W CO melder

- Standalone : Ja
- Koppelbaar via kabel : Nee
- Standaard radiografisch koppelbaar : Nee
- Koppelbaar radiografisch optioneel : Ja
- Voeding : Batterij / Accu
- Voedingsspanning (V) : 3
- Spanningstype voedingsspanning : DC
- Met spanningsindicatie : Ja
- Met backup-batterij : Nee
- Geluidssterkte (dB(A) : 85
- Lengte (mm) : 120
- Breedte (mm) : 105
- Hoogte (mm) : 45
- Kleur : Wit
- Met digitaal display : Nee
- Uitwisselbare sensor : Nee

Bestanden om te downloaden:

Meningen over deze melder (0)

omhoog
Shop is in view mode
Bekijk de volledige versie van de site
Powered by Mijndomein